Att vara försiktig

30 mars, 2020 0 av Emma Grimmer

Jag försöker verkligen att inte skriva om Covid-19 men ibland är det svårt, helst just nu.
Roger jobbar hemifrån, började lördag morgon med att känna sig riktigt krasslig.
Jag är hemma och jobbar inte, lördag kväll kom det som en skänk från ovan.
Nicole är hemma, för att vi andra är hemma.
Ja summa av kardemumma så stannar vi alla hemma och tar det bara försiktigt. Jag skulle kunna jobba men har sagt till mig själv att ta två dagar utan jobb och rikta in mig på en inre kurering och allt vad det innebär.
Jag känner av en liten inre stress som måste botas samt att mina bihålor sprängs. Så vad gör jag av mina dagar?
Jag håller fortfarande på nere i tvättstugan. Nät tvättberget minskat så kan jag visa hur det blev.
Sedan så städar jag lite lätt i några av rummen nere i källaren för att förbereda en cirkulation framöver.
Jag går ut på promenad. Och ja någon stans där i mitten så däckar jag av utmattning och tar igen mig fysiskt.

Annars så har helgen rullat förbi i lagom takt. Fredag kväll fick vi främmande. Lördag städade vi ute på altanen och gjorde lite vårmysigt. For på återvinningen och soptippen, jag påbörjade arbetet nere i källaren med att städa och få ordning. Söndag bestod av tvätt, tvätt, städa i källaren, långpromenad, sova, tvätta, städa och så om igen.

Nä nu blir det snart overallerna på och en långpromenad med hundarna och Nicole. Roger och stor tjejerna har ju sina scheman att följa på dagarna medan vi andra i hushållet flyter omkring någon dag till.