Äntligen sol

23 april, 2020 0 av Emma Grimmer

Äntligen börjar det bli lite mer värme och sol ute, som jag längtat. Men tyvärr så kommer det med andra saker när värmen och solen kommer.

Gräsmattan tinar fram – Ja vi har lite arbete på vår gräsmatta i vår innan vi kan kicka igång Marvin. Och hur mår han efter vinterns vila?

Hundgården tinar fram – Där har jag både snickeri och grävning som ska göras, gärna igår. Jag ska snygga till hundgården lite med plank, sätta stenplattor där det brukar bli som mest lerigt bl.

Verandan och balkongen är snö fri – Ja dom måste tvättas och målas i sommar för att bevara trät, skulle egentligen ha gjorts förra sommaren.

Träden börjar slå ut – Ja denna förbannade pollen…*snörvel*…”NÄ jag har inte corona, det är pollen” är ett väl inövat svar just nu.

Mindre tid inne – Källaren behövs grov rensas och städas ur, när får man tid och inspiration till detta?

Gruset efter vägen – Dessa overaller är välanvända måste jag säga. Detta grus som stundvis är kruttorr och stundvis dyblöt som etsar sig fast i hundarnas päls och hud.

Hundträning – Ja och mitt i allt så har marker börjat töa fram och då rycker det ordentligt i träna nerverna. Tyvärr så blir det ingen övning nu i närtid och det gör att viktig tid går spillo. Måste se över träningen ordentligt och ta mig tid att komma ut. Trotts att dom båda börjar bli grå om nosen och gammal till ålder så behöver dom fortfarande sitt.

Ja min lätt stressade lista kan bli längre så därför slutar jag nu…