Tillbaka

25 maj, 2020 0 av Emma Grimmer

Ja nu är jag tillbaka efter en tid borta. I över två veckor har jag varit hemma från jobbet på grund av förkylning och en massa långledigt. Nu hoppas jag att jag bara har allergi kvar i bihålorna.

I onsdags kväll kom mamma och hämtade Amillo så nu ska vi testa, funkar det för honom att vara hos oss söndag till torsdag och torsdag till söndag hos mamma och pappa. Får han det lite lugnare? Få Myy lite mer av det hon behöver?
Det är så svårt att utvärdera hur han rent fysiskt kommer må av det här då han så sällan får dessa förbannade anfall. Men någon stans måste jag börja och detta är ett steg till att göra delar av hans vardag lugnare och han fortfarande får den fysiska stimulans han behöver.

Vi har i helgen fixat lite på gården, ja så gott som vi orkat. Jag har delat på hallonbuskarna så nu har vi två fina buskar att plocka hallon från.
Vi måste bli bättre på att ta vara på dom bär vi får på gården. Men jag glömmer dom och när jag väl kommer ihåg dom så är det för sent. Då har antingen hundarna eller fåglarna ätit upp dom. Men iår kanske…