Efter ledighet kommer solsken

16 april, 2020 0 av Emma Grimmer

Nä men ledigheten har verkligen inneburit ledigt för mig. Jag var ledig från 9:e till idag den 16:e. Sista dagarna har jag mer eller mindre klättrat på väggarna. Vill komma åter till det mer normala.
Ärligt talat så kan jag inte riktigt säga vad jag har gjort dessa lediga dagar. Vi har varit två svängar till Idbyn, städat och små fixat hemma, legat på sofflocket, lagat mat och bara varit. Inte en enda tanke har gått till jobbet eller hemsidan. Uppdateringar på Instagram har kommit men inte mer än så. Mycket skönt!

Nicole har fått en egen telefon, det är en stor grej som hänt, helst i hennes värld. Jag kan stundvis känna att det är tidigt men slår mer och mer bort den tanken. Vi vill att hon ska börja röra sig mer, gå till en kompis som bor två hus bort osv. Hon kan inte ha en smartklocka som många barn har då hon inte tål armbandet så mobil var den enda lösningen. Hon fick den billigaste knapptelefonen på marknaden och den fungerar jätte bra till det ändamål den skall användas till.

Här om dagen ringde en förtvivlad Nicole till mig. Hon var ute och lekte med en kompis och hon hade tappat vår favoritring när hon lekade, någon stans i gräsmattan. Tur man har hund som kan dehär med sök av föremål, oavsett storlek. Så jag traskade dit med min super dog och lät henne söka av ett gräsområde som var ca 3×4 meter. Förtvivlat kollade barnen på när Myy taktiskt sökte igenom gräset och plötslig la hon sig ner…

…där låg den, ringen! Dagen var räddad och Myy fick jobba lite.