Hur går det?

6 maj, 2020 0 av Emma Grimmer

Om vi börjar med alla saker vi behöver göra hemma.
Ja det går lite si så där. Man hittar så mycket annat roligare som man kan göra så allt läggs på en onödig hög. SUCK varför gör man såhär?

Vi kan sedan gå vidare till WW och mitt ”program”. Jag tycker det är jätte svårt. Då jag är så dålig på mat och vad som är bra att äta förutom frukt så rinner det ut i sanden. Och att sedan inte få de resultat på vågen som man önskar, då går de åt helvette.
Jag funderar på att ta upp en metod jag testade förra sommaren som gav bra resultat. Den i kombination med WW tror jag kan fungera.

Hur går det med Amillo?
Jag har nu varit på lååånga promenader med honom där han får skutta själv i egen takt. Det går hur bra som helst. Han har inte fått något mer anfall. Men det var den där koppel promenaden som var senast och som triggade något hos honom, vad vet jag ju som inte.
Han i övrigt mår bra. Vi ska nu en tid framöver testa att ha han stundvis hos mamma och pappa och stundvis hos oss. Så han åker till mamma och pappa torsdag och tillbaka till oss under söndagen. Då får han några dagars vila och Myy får några dagar där jag kan träna och fysa henne utan att Amillo blir påverkad negativt av detta. Vi får se om det är en bra lösning eller inte. Jag vet att många är negativt inställd till flytt emellan och att det kan vara psykiskt påfrestande men jag måste testa. Går det inte och vi ser att han inte mår bra av det så bryter vi så klart!

Ja åter till vardagen och allt vad det innebär. För mig står arbete på schemat och kurs med kurt. Hoppas du får en toppen dag!!!