Söndag, Måndag och åter till vardagen

6 april, 2020 0 av Emma Grimmer

Lördagen – Jag drog till skogen och körde uppletande med Myy. Stor ruta och lagom många föremål. Som hon bara älskar att springa. Jag lägger inga krav på henne, den gamla damen, utan det får bli som det blir. Hon springer utanför rutan vid många tillfällen, hon sätter sig inte fot som jag vill vid överlämningen osv. men vi tänker inte tävla och att bråka med henne när vi gör saker bara för skoj skull är inte min målbild.

Sedan så tog vi resten av lördagen med lugn och ro. Vi spelade spel på kvällen och umgicks sådär som jag älskar, hela familjen.

Söndagen spenderade jag större tiden ute på en långpromenad med Anders och Gunilla. 1, 5 mil avverkade vi i skog, åker, väg och frusen sjö. Det blev många soltimmar och det syns idag i mitt ansikte. Så skönt att få lite naturlig färg på detta blekansikte.

Resten av dagen var Amillo mycket sliten. Dessa långa promenader är sköna, han hänger med bra under hela sträckan. Men när han kommer hem så kommer hans gamla kropp ifatt honom och han sov mest resten av dagen. Tack gode gud för Back on Track täcket, det gör så att han inte har allt för ont efter en utflykt som denna.
Så idag när jag är åter på jobbet så blir det en stilla dag på kontoret för hundarna. Dom båda ligger här med BoT täcket på sig och tar det lugnt.

Nä nu är rasten slut och jag ska åter till mitt arbete.