Passande i dessa tider

7 april, 2020 0 av Emma Grimmer

Jag och Roger är inne i en resa just nu. En spännande och jobbig resa som jag hoppas mynnar ut till dom mål vi har.
Vi har gått med i Vikt Väktarna. Igår körde jag min första dag.

Men vad är målet med detta?
Ett hälsosammare liv, rätt vikt och rätt kost. Det känns som att vi båda har det målet, men jag ska inte tala för honom.
Jag sliter med mitt sötsug, det suget gör att jag går väldigt mycket upp och ner i vikt. Jag är inte på den vikten jag mår bra av och att svaja som jag gör gör att jag psykiskt inte är i balans som gör att min kropp fysiskt inte är i balans. Jag är urdålig på mat och kost och det gör i sin tur att jag inte äter rätt som jag bör göra.

Så nu har vi tagit det billigaste erbjudandet dom har, vi ska följa en typ av kost som är anpassat efter vår målsättning och sedan får vi se vad det blir av. Jag vet inte ännu hur mycket jag ska dela med mig i vikt osv men jag har min start vikt och målvikt. Jag tror att bara jag styr upp min kost så har jag inte långt till jag är i mål. Men det är just detta förbannade sötsug som förstör för mig idag. Ja så välkommen att följa min resa och jag hoppas det blir ett ihållande resultat.