Skit tiden är kommen

26 mars, 2020 0 av Emma Grimmer

Ja nästan ordagrant så är det så. All denna sand, sand, sand, SAND. Grus, sand, småsten, ja allt vad man kan kalla dessa delar av ett berg som krossats till minimala bitar som söker sig långt in själen för att göra en galen.
Nä nu är det fram med overallerna på hundarna och använda vår groventré när vi varit ute. Igår dammsugade jag två gånger och det var två ggr för lite insåg jag inatt när jag gick upp. Det knastrade lagomt om fötterna när jag gick ner för trappen och all sand jag fick borsta av fötterna innan jag la mig i sängen. Snälla måtte denna period gå över fort.

Jag hoppas att nu i dagarna få hyffsat klart i tvättstugan så jag kan visa vårt upplägg där nere.
Det är så att världens bästa pappa är här och hjälper oss att fixa en massa. Nu har vi bytt en massa el med diverse tillbehör, satt skenor i taket för att snyggare kunna dra kablar, målat och gjort om lite. Nu hoppas jag kunna få upp tvättställning så vi slipper ha ställningar framme på golvet.
Men jag kommer åter med bilder så snart det är klart.
Vi fick lov att mitt i kalla vintern akut byta panna för nått år sedan. Det var inte de bästa vi varit med om men den vi hade rasade helt. Det blev som startskottet för renoveringen där nere. Så med pappas hjälp är det snart klart.

I övrigt så rullar det mesta på här hemma. Som en uppdatering så går Nicole i miniettan, Michelle går ettan i gymnasiet och LaTanya tvåan i gymnasiet. Just nu i den rådande situationen i världen så har dom båda hemstudier men Nicole är kvar på skolan. Både jag och Roger kan gå till jobbet så länge vi är friska.

Ja och appropå jobbet. Jag tänker i ett senare inlägg presentera en resa jag gjort på fyra månader. Återkommer med den. Men det resulterade bl i att jag fått mitt drömjobb. Jag jobbar nu som Rekryterare på Försvarsmakten nere i Härnösand. Ett jobb jag önskat mig i tre års tid. Så galet roligt och det väntas så roliga utmaningar på jobbet just nu så jag vet inte vart jag ska he mig. Men som sagt, den resa på fyra månader återkommer jag med.

Ja tills vi ses igen så önskar jag er god hälsa och fina dagar med nära och kära, än om vi håller avstånd till många.